Profil

UC-Festcenter – Telt, Fest- og Serviceudlejning


UC Festcenter har sin oprindelse fra virksomheden Udlejningscentralen, hvor selve udlejningen af alt til fest var en del af firmaet.

Firmaet var på dette tidspunkt ejet og ledet af Jørgen Buch og selve festudlejningen blev oprettet i 1955. I 1989 blev festudlejningen overtaget af Jytte og Henrik Buch, der valgte at fortsætte det under virksomheden UC.

I foråret 2011 blev UC Festcenter overtaget af Marianne og John Johannesen, der flyttede virksomheden til Fensmark, hvor det blev lagt sammen med AA Teltudlejning.

 

Fokus på vores kunders behov

Det vil altid være UC Festcenter’s målsætning at følge med tidens udvikling inden for fester, så det er muligt at opfylde alle kunders behov. Den perfekte fest eller levering, der giver glade og tilfredse kunder, har den højeste prioritet hos UC Festcenter.

Vi vil fremstå som en kvalitetsbevist virksomhed inden for alle former for fester, hvor vi altid med god service sørger for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Skal der arrangeres en fest så glæder vi os til at høre fra jer.

Vi vil gøre alt for at være behjælpelige med at opfylde alt lige fra lette til specielle ønsker. Og vi tilbyder alt fra teltudlejning, serviceudlejning til festudlejning.

Du kan se alle vores produkter her.