Lej en Pølsevogn

Lej en pølsevogn – Så længe festen afholdes på Sjælland

At leje en pølsevogn er en sjov og anderledes måde at servere f. eks. natmaden på, og det er en populær gimmick til rejsegildet, studenterfesten eller firmareceptionen.

Kort sagt kan en pølsevogn bruges til enhver festlig anledning.

Klar på 10 minutter

UC Festcenter tilbyder vores kunder at leje en pølsevogn til deres fest. Vi har en klassisk københavner-pølsevogn, der kører 100 procent på gas, og som ikke behøver adgang til vand, da alt er i vognen. Den er således opstillet og klar til brug på 10 minutter.

Personale med hygiejne bevis

Vi tilbyder kun udlejning af pølsevognen med bemanding, hvilket betyder, at De altid er sikret kvalificeret personale, der har gyldigt hygiejne bevis for deres og gæsternes sundhed.

Lej en pølsevogn efter dine ønsker

De bestemmer selv, i hvor lang tid De vil leje pølsevognen og hvilken menu, den skal byde på. De kan enten tage udgangspunkt i vores faste prisliste eller ringe til os, hvis der er specielle ønsker til tidspunkt, varighed, menu eller supplement som eksempelvis et fadølsanlæg sat op sammen med pølsevognen.

 

De er altid velkommen til at kontakte ostelefon 55 72 44 16, hvis De har spørgsmål til eller ønsker at leje en pølsevogn til Deres fest.

 

BEREGN OG BESTIL TILBUD HER